Tag på en telttur med veninderne

Har du længe tænkt på, at du gerne vil invitere dine veninder med på en telttur? Det er uden tvivl en god idé på baggrund af flere årsager. Ikke nok med at I kommer til at få en masse frisk luft, så er det også en fantastisk måde at være sammen på. Her er nogle tips til en vellykket telttur med dine veninder.

Planlægningen er vigtig

Du bør starte med at planlægge jeres telttur i forvejen. Vælg en destination, der virker interessant for jer. Du bør også overveje, om destinationen skal være langt væk eller tæt på, hvor I bor. Sørg for at tjekke vejrudsigten og prøv at vælge en weekend med godt vejr, hvis det er muligt.

Lav en pakkeliste

Derudover bør du lave en pakkeliste med alt, hvad I har brug for til teltturen. Det kan være alt lige fra et telt til soveposer, liggeunderlag, mad og drikke samt tøj og personlig pleje. Husk også at medbringe nødvendige redskaber såsom lommelygter, knive og tændstikker. På en telttur er det desuden en fordel med et par gode outdoor sko. Du kan eventuelt dele din pakkeliste med dine veninder.

Planlæg måltider på forhånd

Det er helt bestemt en god idé at planlægge jeres måltider på forhånd. På den måde har I alt, hvad I har brug for, når det kommer til mad på teltturen. Mad på bål eller en bærbar gasgrill kan være en sjov måde at tilberede måltider på. Men sørg for at følge sikkerhedsreglerne samt at slukke bålet korrekt.